17 Aug. Port McNeill – Johnston Strait

Vanochtend op tijd uit Telegraph Cove vertrokken richting Port McNeill om te gaan Orca’s en Walvissn te spotten met Mackay Whalewatching. Het duurde een tijdje om ze te vinden, maar het was de moeite waard, de Orca’s waren uiteindelijk op de plek waar we gister hebben gekayaked. De eerste sprong naast de boot omhoog waarna we 100 meter verder op gingen liggen om dit moois te bekijken. Ook Bas heeft flink wat foto’s gemaakt, maar vondt dat we wel vrij ver weg waren. Na deze eerste spot was het lunchtijd voor ons maar ook voor de Orca’s en de dolfijnen die de boel kwamen verstoren.

Na lunch met een kort bezoek aan wat zeeleeuwen nog een tweetal walvissen gespot en toen was de tijd weer om, dus richting de kust, om weer in de camper te stappen en terug naar de campground te gaan. Bas is begonnen aan zijn laatste boek ( deel 1 van Harry Potter ) en is verslaafd aan geraakt, we zijn bang dat we niet genoeg leesboeken meer hebben tot volgende week.

Morgen vertrekken we richting Campbell River en Strathcona Park, als het lukt de bosbranden zijn ook hier nog steeds niet onder controle.


Posted in Algemeen by with 3 comments.

Pingbacks & Trackbacks