11 Aug. Skytrek rope adventure

Het plan voor vandaag leek eenvoudig, beginnen met een klimparcours tussen de bomen, dan naar de Meadows in de Sky en nog een museum met treinen of de bezichtiging van de dam in Revelstoke. Genoeg plannen dus, maar het ging helemaal anders.

Rond een uurtje of 10 stonden we in klimgordel klaar voor het trainingsstukje, maar op het moment dat Karin wilde inhaken begonnen de portofoons van de begeleiders allemaal geluid te maken en tegelijkertijd kwam er een donderslag. Hierop volgde de medeling dat iedereen naar de verzamelplek moest gaan en iedereen die in de bomen op een van de tracks zat moest zo snel mogelijk naar beneden. Na even wachten kwam de mededeling dat het park ontruimd ging worden en dat je of je geld terug kreeg of een tegoedbon als je al bezig was.

[nggallery id=4 template=carousel]

Na ons geld terug te hebben gehad zijn we verder gereden om boodschappen te doen en te lunchen. Aangezien we toch op de terugweg weer langs Skytrek reden besloten we nog maar een poging te wagen, weer de training gestart, 1e track gehaald, 2e begonnen en weer portofoons en een hoop lawaai van de begeleiders, regen en onweer maakten het park weer niet veilig en weer het hele circus, iedereen uit de bomen, terug naar de verzamelplek kiezen voor wachten of tegoedbon.

Naar nu bleek was er in de ochtend brand boven op de berg vandaar de ontruiming, maar dat was nu niet nodig. We besloten om er maar mee op te houden en in de hoosbui retour naar de campground te gaan.

Mooi op tijd voor de filmavond voor Bas en verder niks meer deze dag.

 


Posted in Algemeen by with 4 comments.

Pingbacks & Trackbacks