4 aug. Penticton – Osoyoos – Johnstone Creek

Na 2 overnachtingen in Woodlake RV park, Lake Country, zijn we op Karin haar verjaardag aan het scheuren in de richting van Cranbrook.

Rijdende door Penticton zien we een kanaal met mensen op luchtbedjes drijven, eenhoorns, die roze flamingo, het maakt niet uit als het kan drijven dan ligt het in het water. Een leuk idee je kan banden huren en voor de terugweg een bus en dan drijf je lekker in een rustig tempo anderhalf uur op het water. Doen dus, nog even wat gedronken, zwemkleding aan, kaartjes gekocht. Bas in de band geholpen, Karin dreef al weg, dus Jorn snel in de band om vervolgens achterover meteen onder water te gaan, lekker begin, gelukkig niet koud, maar start had beter gekund.

[singlepic id=182]

Na het bandenavontuur snel een hotdog en de RV weer in, rijdende tussen diverse wijngaarden op naar Osoyoos om daar in een attractiepark te kijken, 6 attracties te zien en je betaald per attractie, lekker kneuterig. Karin is samen met Bas de zweefboten ingegaan en we gaan weer verder.

[singlepic id=183]

Via Highway 3 richting Grandforks, waar we ergens langs deze weg de Provincial Park Campground Johnstone Creek vinden, zonder voorzieningen maar wel lekker rustig. Verder een paar herten en eekhoorns gezien, morgen weer verder.


Posted in Algemeen by with 2 comments.

Pingbacks & Trackbacks